kAsiH WiDuri

cerita hati kita






Senyum ialah ubat segala jenis penyakit. senyum juga dpt mengeratkan lagi silaturahim. There are someone that always make me smile. love 'him' so much.. so mulakan hari anda dengan senyuman. (^_^)

sahabat yg telah pun berkahwin n sedang menunggu kemunculan baby






Ada kalanya....
kuingin sekali tersenyum
mengenang wajahmu dan manis senyummu
kembali memutar kenangan lalu
beriak tenang di tasik hatiku...

Ada kalanya...
kuingin sekali membelai harapan
mewarna impian yang kian lama tercipta
mengubah jaluran pelangi milik kita

namun, ada kalanya...
kutakut segalanya tak terrealisasi
sekadar angan-angan dan mimpi di siang hari
ku takut air mata kan gugur lagi

Kasih, perasaan apa yang berputik kini
hingga mengganggu emosi diri
hingga malamku sendat dengan mimpi

Kusangsi...
di mana letaknya bahagia
cukupkah dengan bersandiwara
seperti tiada getar di dalam rasa
seperti tiada cinta di dalam hati...

namun... terlalu sukarnya meluah rasa
terlalu payahnya menutur kata
saat bila kan terlaksana...
kasih ini apa kesudahannya..?



p/s : congrate to Nurul Fatihah Fauzi. coz bg kami baby. lalala~
sgt seronok bila dpt taw awak pregnant taw!


laptop kesayangan ku..




tinggal ball pen ni je. :'(


Subhanallah..mane hilangnye mood untuk study statistic ni? hurmm.. hari ni ada test. tp langsung tak belajar apa pun. Gara-gara peralatan tulis hilang, terus tak de mood nak buat note. kepada sesiapa yg pinjam barang saya, di harap dapat pulangkan dengan segera! hehe. bukan takde duit nk beli baru, cuma tak kesempatan nak keluar membeli belah or shopping. Hanya tinggal beberapa batang pen n pensil je. amat kesian! huhu. mata pun da kuyu ni. bangun untuk study kol 3 am but still main2. mood study tak dtg2 jugak. last2 masak air then buat nestum for sahur. wee~ hehehe..baru continue study....

Doakan yg terbaik untuk saya ye. thanks semua. love u all...




About this blog

" Jika dia jodohku, KAU permudahkanlah.. dan jika bukan, KAU jauhkanlah dia dariku.. Dan jika perasaan ini.. menyayanginya keranaMU, KAU bantulah kami.. dan jika ianya kerana nafsu semata.. Kau jauhkanlah ia dari kami.."

Renungan

"Barangsiapa yang dikehendaki Allah (kesesatan) nescaya disesatkan-Nya. Dan, barangsiapa yang dikehendaki Allah (untuk diberi-Nya pertunjuk) nescaya Dia menjadikan-Nya berada dijalan yang lurus."
(QS Al-An'am:39)

Tentang Beliau

Tentang Beliau

Counting days

Daisypath Anniversary tickers

Click

Date

Masa itu Emas

comments

visit-visit

My Follower

Search This Blog