kAsiH WiDuri

cerita hati kita




Assalamualaikum...

kali ni nak tunjukkan beberapa keping gambar makanan orang arab. hihihi. Abang saya yang menuntut di mesir membawa kami sekeluarga ke sebuah Restoran Arab. jeng jeng jeng~




My brother. Farhan


My youngest sister. Faqihah (Baby)



Alamak! lupa dah nama makanan ni. hehe


i love this pic soooo muchhh..
jom tgk pictures diaorang ni!


mkn biskut je. Qistina Arissa

Hensem boy! Aqeef Nashran


opss! terkejut saya! Mukhlis Kasyhafullah.

lalalala~ Uwais Qarni.

Apa tgk2? ada hutang ke? Darwish Baihaki.





Syukur Alhamdulilah
akhirnya saya telah mendapat tawaran untuk sambung belajar di salah sebuah unikl yang terletak di Gombak. Amin~

Hurmm, tapi yang tak berapa best sebab dapat course Engineering Technology  in Electrical. huuu :(
hopefully dapat la menyesuaikan diri di tempat baru nanti. Amin~

Dan kawan baik saya (ehem~) pun dapat sambung jugak! tp tempat tak sama la. huhu. Agak menyedihkan!
nasib baik la dekat je ngan umak maksu. lalala~
SERONOK!


i'll miss u....





Hai hai..

Saya dah abis belajar dah. Sementara nak tunggu untuk masuk ke unikl, terpaksa lah saya menjadi babysitter yang bertauliah. hihihi. Bukan senang nak jaga mereka semua tu. Banyak ragam taw! pening den :P



okey2. jom kenal2 ngan my cute miut cousin.


Mohd Aqeef Nashran yang paling comel!



Anis Batrisyia si kakak yang cerdik!





si abg yang nakal dan degil!!




About this blog

" Jika dia jodohku, KAU permudahkanlah.. dan jika bukan, KAU jauhkanlah dia dariku.. Dan jika perasaan ini.. menyayanginya keranaMU, KAU bantulah kami.. dan jika ianya kerana nafsu semata.. Kau jauhkanlah ia dari kami.."

Renungan

"Barangsiapa yang dikehendaki Allah (kesesatan) nescaya disesatkan-Nya. Dan, barangsiapa yang dikehendaki Allah (untuk diberi-Nya pertunjuk) nescaya Dia menjadikan-Nya berada dijalan yang lurus."
(QS Al-An'am:39)

Tentang Beliau

Tentang Beliau

Counting days

Daisypath Anniversary tickers

Click

Date

Masa itu Emas

comments

visit-visit

My Follower

Search This Blog