kAsiH WiDuri

cerita hati kita

Finally boleh jugak bukak blog lama ni balik. Lama duk fikir apa bende la password ni. Bertahun tak bukak. Semua dah lupa. Nasib baik ada kenang kat dalam ni. Erk. W

Well, people changed! Me telah pun membesar dengan baik dah berjaya menghabiskan degree. Alhamdulillah. Macam-macam benda jadi dalam masa setahun dua ni. 

Firstly nak cakap, me dah habis degree in electrical eng. wah wah. Future engineer. InsyaAllah. Now tengah mencari kerja yang sesuai. Susah sangat nak cari kerja sekarang ni. Yelah. Dengan matawang jatuh, GST lagi (haha.takde kaitan). InsyaAllah lepas raya ni ke kl la kite. 

Second, he is not my boy anymore. Kuangggg
Dear awak, semoga sentiasa dalam lindungan Allah. Thanks for everyhing. I have learned a lot from u. Tak dendam. Tak sakit hati. Tak marah. Semoga awak berbahagia di dunia dan akhirat. 

And lastly, ujian mematangkan kita! Sapa setuju sila angkat tangan! After what i hv been through, now i know that i am a super duper strong girl. Tak nangis dah malam-malam. Haha. Dan satu benda kita kena sentiasa ingat, He knows better. Tu semua kehendak Tuhan. 

Nak post pic satuuuu. 


Suka sangat dengan pic ni. Haha. Nampak tersenyum lebar kan. Padahal Allah je tahu. 

i just miss kasih widuri blogspot. Lama tak update. Bertahun sudah.
Bukan setakat habuk, sarang lelabah pun banyak. hahaha. and yes,  I will start blogging again.

P:s : Nak sapu habuk sat. satgi kita mula eh. Welcome back baby!


tak mauuuuu cedihhhhhhh.. hepy-hepy je taw fara!!




Assalamualaikum...

kali ni nak tunjukkan beberapa keping gambar makanan orang arab. hihihi. Abang saya yang menuntut di mesir membawa kami sekeluarga ke sebuah Restoran Arab. jeng jeng jeng~




My brother. Farhan


My youngest sister. Faqihah (Baby)



Alamak! lupa dah nama makanan ni. hehe


i love this pic soooo muchhh..
jom tgk pictures diaorang ni!


mkn biskut je. Qistina Arissa

Hensem boy! Aqeef Nashran


opss! terkejut saya! Mukhlis Kasyhafullah.

lalalala~ Uwais Qarni.

Apa tgk2? ada hutang ke? Darwish Baihaki.





Syukur Alhamdulilah
akhirnya saya telah mendapat tawaran untuk sambung belajar di salah sebuah unikl yang terletak di Gombak. Amin~

Hurmm, tapi yang tak berapa best sebab dapat course Engineering Technology  in Electrical. huuu :(
hopefully dapat la menyesuaikan diri di tempat baru nanti. Amin~

Dan kawan baik saya (ehem~) pun dapat sambung jugak! tp tempat tak sama la. huhu. Agak menyedihkan!
nasib baik la dekat je ngan umak maksu. lalala~
SERONOK!


i'll miss u....





Hai hai..

Saya dah abis belajar dah. Sementara nak tunggu untuk masuk ke unikl, terpaksa lah saya menjadi babysitter yang bertauliah. hihihi. Bukan senang nak jaga mereka semua tu. Banyak ragam taw! pening den :P



okey2. jom kenal2 ngan my cute miut cousin.


Mohd Aqeef Nashran yang paling comel!



Anis Batrisyia si kakak yang cerdik!





si abg yang nakal dan degil!!









Senyum ialah ubat segala jenis penyakit. senyum juga dpt mengeratkan lagi silaturahim. There are someone that always make me smile. love 'him' so much.. so mulakan hari anda dengan senyuman. (^_^)

sahabat yg telah pun berkahwin n sedang menunggu kemunculan baby






Ada kalanya....
kuingin sekali tersenyum
mengenang wajahmu dan manis senyummu
kembali memutar kenangan lalu
beriak tenang di tasik hatiku...

Ada kalanya...
kuingin sekali membelai harapan
mewarna impian yang kian lama tercipta
mengubah jaluran pelangi milik kita

namun, ada kalanya...
kutakut segalanya tak terrealisasi
sekadar angan-angan dan mimpi di siang hari
ku takut air mata kan gugur lagi

Kasih, perasaan apa yang berputik kini
hingga mengganggu emosi diri
hingga malamku sendat dengan mimpi

Kusangsi...
di mana letaknya bahagia
cukupkah dengan bersandiwara
seperti tiada getar di dalam rasa
seperti tiada cinta di dalam hati...

namun... terlalu sukarnya meluah rasa
terlalu payahnya menutur kata
saat bila kan terlaksana...
kasih ini apa kesudahannya..?



p/s : congrate to Nurul Fatihah Fauzi. coz bg kami baby. lalala~
sgt seronok bila dpt taw awak pregnant taw!


laptop kesayangan ku..




tinggal ball pen ni je. :'(


Subhanallah..mane hilangnye mood untuk study statistic ni? hurmm.. hari ni ada test. tp langsung tak belajar apa pun. Gara-gara peralatan tulis hilang, terus tak de mood nak buat note. kepada sesiapa yg pinjam barang saya, di harap dapat pulangkan dengan segera! hehe. bukan takde duit nk beli baru, cuma tak kesempatan nak keluar membeli belah or shopping. Hanya tinggal beberapa batang pen n pensil je. amat kesian! huhu. mata pun da kuyu ni. bangun untuk study kol 3 am but still main2. mood study tak dtg2 jugak. last2 masak air then buat nestum for sahur. wee~ hehehe..baru continue study....

Doakan yg terbaik untuk saya ye. thanks semua. love u all...




About this blog

" Jika dia jodohku, KAU permudahkanlah.. dan jika bukan, KAU jauhkanlah dia dariku.. Dan jika perasaan ini.. menyayanginya keranaMU, KAU bantulah kami.. dan jika ianya kerana nafsu semata.. Kau jauhkanlah ia dari kami.."

Renungan

"Barangsiapa yang dikehendaki Allah (kesesatan) nescaya disesatkan-Nya. Dan, barangsiapa yang dikehendaki Allah (untuk diberi-Nya pertunjuk) nescaya Dia menjadikan-Nya berada dijalan yang lurus."
(QS Al-An'am:39)

Tentang Beliau

Tentang Beliau

Counting days

Daisypath Anniversary tickers

Click

Date

Masa itu Emas

comments

visit-visit

My Follower

Search This Blog