kAsiH WiDuri

cerita hati kita


laptop kesayangan ku..




tinggal ball pen ni je. :'(


Subhanallah..mane hilangnye mood untuk study statistic ni? hurmm.. hari ni ada test. tp langsung tak belajar apa pun. Gara-gara peralatan tulis hilang, terus tak de mood nak buat note. kepada sesiapa yg pinjam barang saya, di harap dapat pulangkan dengan segera! hehe. bukan takde duit nk beli baru, cuma tak kesempatan nak keluar membeli belah or shopping. Hanya tinggal beberapa batang pen n pensil je. amat kesian! huhu. mata pun da kuyu ni. bangun untuk study kol 3 am but still main2. mood study tak dtg2 jugak. last2 masak air then buat nestum for sahur. wee~ hehehe..baru continue study....

Doakan yg terbaik untuk saya ye. thanks semua. love u all...




0 comments:

Post a Comment

About this blog

" Jika dia jodohku, KAU permudahkanlah.. dan jika bukan, KAU jauhkanlah dia dariku.. Dan jika perasaan ini.. menyayanginya keranaMU, KAU bantulah kami.. dan jika ianya kerana nafsu semata.. Kau jauhkanlah ia dari kami.."

Renungan

"Barangsiapa yang dikehendaki Allah (kesesatan) nescaya disesatkan-Nya. Dan, barangsiapa yang dikehendaki Allah (untuk diberi-Nya pertunjuk) nescaya Dia menjadikan-Nya berada dijalan yang lurus."
(QS Al-An'am:39)

Tentang Beliau

Tentang Beliau

Counting days

Daisypath Anniversary tickers

Click

Date

Masa itu Emas

comments

visit-visit

My Follower

Search This Blog