kAsiH WiDuri

cerita hati kita

Finally boleh jugak bukak blog lama ni balik. Lama duk fikir apa bende la password ni. Bertahun tak bukak. Semua dah lupa. Nasib baik ada kenang kat dalam ni. Erk. W

Well, people changed! Me telah pun membesar dengan baik dah berjaya menghabiskan degree. Alhamdulillah. Macam-macam benda jadi dalam masa setahun dua ni. 

Firstly nak cakap, me dah habis degree in electrical eng. wah wah. Future engineer. InsyaAllah. Now tengah mencari kerja yang sesuai. Susah sangat nak cari kerja sekarang ni. Yelah. Dengan matawang jatuh, GST lagi (haha.takde kaitan). InsyaAllah lepas raya ni ke kl la kite. 

Second, he is not my boy anymore. Kuangggg
Dear awak, semoga sentiasa dalam lindungan Allah. Thanks for everyhing. I have learned a lot from u. Tak dendam. Tak sakit hati. Tak marah. Semoga awak berbahagia di dunia dan akhirat. 

And lastly, ujian mematangkan kita! Sapa setuju sila angkat tangan! After what i hv been through, now i know that i am a super duper strong girl. Tak nangis dah malam-malam. Haha. Dan satu benda kita kena sentiasa ingat, He knows better. Tu semua kehendak Tuhan. 

Nak post pic satuuuu. 


Suka sangat dengan pic ni. Haha. Nampak tersenyum lebar kan. Padahal Allah je tahu. 

0 comments:

Post a Comment

About this blog

" Jika dia jodohku, KAU permudahkanlah.. dan jika bukan, KAU jauhkanlah dia dariku.. Dan jika perasaan ini.. menyayanginya keranaMU, KAU bantulah kami.. dan jika ianya kerana nafsu semata.. Kau jauhkanlah ia dari kami.."

Renungan

"Barangsiapa yang dikehendaki Allah (kesesatan) nescaya disesatkan-Nya. Dan, barangsiapa yang dikehendaki Allah (untuk diberi-Nya pertunjuk) nescaya Dia menjadikan-Nya berada dijalan yang lurus."
(QS Al-An'am:39)

Tentang Beliau

Tentang Beliau

Counting days

Daisypath Anniversary tickers

Click

Date

Masa itu Emas

comments

visit-visit

My Follower

Search This Blog